• Πλοηγηθείτε στον ιστότοπο από τα πλήκτρα συντόμευσης. (7/8)

  • Οδηγός χρήσης

  • Ανοίξτε τις πληροφορίες. (8/8)

  • A+
  • A
  • A-
  • A+ A A-

    Αυξομειώστε το μέγεθος της γραμματοσειράς. (1/8)

  • Αλλάξτε την αντίθεση της σελίδας: Άσπρο φόντο με μαύρα γράμματα. (3/8)

    Επιστροφή στα αρχικά χρώματα της σελίδας. (2/8)

  • Αλλάξτε την αντίθεση της σελίδας: Μαύρο φόντο με άσπρα γράμματα. (4/8)

    Αλλάξτε την αντίθεση της σελίδας: Μπλε φόντο με κίτρινα γράμματα. (5/8)

  • Πιέστε το "αναπαραγωγή" και στη συνέχεια κάνετε κλικ πάνω στο κείμενο που θέλετε να ακούσετε. (6/8)

    Πλήκτρα συντόμευσης:

    Προσβασιμότητα στον Ιστό (Web Accessibility) σημαίνει ότι άτομα με όλες τις ικανότητες αλλά και άτομα με αναπηρία μπορούν να αντιλαμβάνονται, να κατανοούν, να περιηγούνται και να αλληλεπιδρούν με το διαδικτυακό περιεχόμενο.

    Η δυνατότητα αξιοποίησης των συστημάτων πληροφορικής και της ηλεκτρονικής πληροφορίας από οποιονδήποτε κατοχυρώνεται τεχνικά και νομικά σε διεθνές και εθνικό επίπεδο.Περισσότερες πληροφορίες: εδώ.

    Η Infoscope Hellas εξειδικεύεται στις ιστοσελίδες φιλικές σε άτομα με αναπηρία: Κατασκευάζουμε προσβάσιμες ιστοσελίδες και προσαρμόζουμε υπάρχουσες, σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0.

    Σχόλια/Απορίες

    comment(new window)
    checker-image

    Ο ιστότοπος διαθέτει μπάρα προσβασιμότητας για άτομα με αναπηρία. Για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση πιέστε το κουμπί ή "0".
    Να μην ειδοποιηθώ ξανά

    ΠΡΟΪΟΝΤΑ

    Ασφάλεια συναλλαγών-Προστασία προσωπικών δεδομένων

    Το hobbytools.gr διατηρεί αρχείο των εγγεγραμμένων χρηστών - πελατών της που περιέχουν προσωπικές πληροφορίες, με σκοπό την εξυπηρέτησή τους και την παροχή των υπηρεσιών του. Προσωπικές πληροφορίες είναι οποιεσδήποτε πληροφορίες σας διακρίνουν, επιτρέπουν σε κάποιον να επικοινωνήσει μαζί σας, ή περιγράφουν τη σχέση σας με το hobbytools.gr. Οι Προσωπικές πληροφορίες δίδονται στα πλαίσια εξυπηρέτησης των προσωποποιημένων υπηρεσιών για την παροχή των οποίων έχετε εγγραφεί ως χρήστης (τέτοιες υπηρεσίες είναι η παραγγελία μέσω Internet, η ρύθμιση αποστολής ενημερωτικών email, η παρακολούθηση του ιστορικού παραγγελιών σας κ.α.) Συγκεντρώνουμε και αποθηκεύουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες όταν γίνεστε χρήστης και/ή συνδέεστε για να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας, να κάνετε μια ερώτηση, να συμπληρώσετε μια φόρμα, να πραγματοποιήσετε μια πληρωμή ή να μας στείλετε ένα e-mail.

    Καθώς δεν είναι υποχρεωτικό να υποβάλλετε καμία πληροφορία στην ιστοσελίδα μας, εάν δεν δώσετε τις απαιτούμενες πληροφορίες, πιθανόν να μην έχετε πρόσβαση ή να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιες από τις λειτουργίες της ιστοσελίδας μας και πιθανόν να μη μπορούμε να σας προσφέρουμε ορισμένες υπηρεσίες. Το hobbytools.gr χρησιμοποιεί τις προσωπικές σας πληροφορίες για να ολοκληρώσει πληρωμές, να απαντήσει σε ερωτήσεις ή αιτήματά σας, να παραδώσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αγοράσατε ή ζητήσατε, και να σας ειδοποιεί για τις επερχόμενες πωλήσεις και καμπάνιες, ενημερώσεις, ή ειδικές προσφορές που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

    Τα προσωπικά σας δεδομένα προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό της εκτέλεσης των παραγγελιών και των συμβάσεων που θα συναφθούν μέσω του hobbytools.gr για την παροχή των παραγγελθέντων προϊόντων, καθώς και για τους σκοπούς που συμφωνούνται στην παρούσα πολιτική προσωπικών δεδομένων. Το hobbytools.gr δεν συγκεντρώνει δεδομένα για ανήλικες, δηλαδή άτομα που είναι κάτω των 18 ετών. Οι ανήλικοι δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν στις πωλήσεις του hobbytools.gr.

    Εάν το hobbytools.gr αλλάξει κάτοχο, οι προσωπικές σας πληροφορίες πιθανόν να προωθηθούν στο νέο κάτοχο. Κάποιες από τις πληροφορίες που συλλέγονται στην ιστοσελίδα μας δεν είναι προσωπικές πληροφορίες, καθώς δεν αποκαλύπτουν την ταυτότητα σας. Για παράδειγμα μπορεί να καταγράψουμε την διεύθυνση του server σας, το domain name, την ημερομηνία και την ώρα επίσκεψης σε αυτή την ιστοσελίδα και τις σελίδες που επισκεφθήκατε. Αυτές οι πληροφορίες θα χρησιμοποιούνται από εμάς μόνο σε ανώνυμη μορφή, για στατιστικούς λόγους και για λόγους ανάπτυξης της ιστοσελίδας. Παρόλ’ αυτά διατηρούμε το δικαίωμα χρήσης αυτών των πληροφοριών για να προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε κάποιο άτομο εάν έχουμε λόγους να πιστέψουμε ότι το συγκεκριμένο άτομο έχει εμπλακεί σε παράνομη ή ακατάλληλη δραστηριότητα σε σχέση με αυτή την ιστοσελίδα.

    Το hobbytools.gr δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των μελών της ιστοσελίδας της και να τηρεί τις σχετικές διατάξεις περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, όπως εκάστοτε ισχύουν, και σας βεβαιώνει ότι τα προσωπικά σας στοιχεία φυλάσσονται με επιμέλεια από το hobbytools.gr για τους ανωτέρω αναφερόμενους σκοπούς βάσει των διατάξεων της ελληνικής νομοθεσίας (Ν.2472/1997 για την προστασία του ατόμου και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα καθώς και τις τροποποιήσεις βάσει του Ν.3741/2006 και του Ν.4139/2013), όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

    Με την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα του hobbytools.gr συναινείτε όπως τα προσωπικά σας στοιχεία χρησιμοποιηθούν από το hobbytools.gr ως υπεύθυνο για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων μέσων είτε από την ίδια είτε μέσω οιουδήποτε άλλου προσώπου διορίσει το hobbytools.gr για τη διενέργεια της επεξεργασίας κατ’ εντολή και για λογαριασμό της.

    Ωστόσο, επειδή ενδέχεται τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα να έχουν τη δυνατότητα να διαβάζουν τα μηνύματα των χρηστών που αποστέλλονται μέσω διαδικτύου, συνιστάται στους χρήστες να μην αποστέλλουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πληροφορίες που επιθυμούν να παραμείνουν απόρρητες. Σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης χρήσης του λογαριασμού σας και σε οποιαδήποτε γενομένη ή/και πιθανή παραβίαση ασφαλείας, συμφωνείτε να ειδοποιείτε άμεσα το hobbytools.gr.

    Η με τον ανωτέρω τρόπο γνωστοποίηση προσωπικών δεδομένων σας συνιστά αποδοχή των όρων χρήσης των δεδομένων αυτών σύμφωνα με το παρόν. Σε περίπτωση που δεν συναινείτε στην κατά τα ανωτέρω χρήση των προσωπικών σας στοιχείων, δεν θα πρέπει να συμπληρώσετε τα σχετικά πεδία.

    Το hobbytools.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αδυναμία σας να σεβαστείτε και να ακολουθήσετε τους ανωτέρω όρους χρήσεως.

    Το hobbytools.gr δεν έχει πρόσβαση στα τραπεζικά σας δεδομένα, και δεν αποθηκεύει πληροφορίες σχετικές με την τράπεζα σας ή με την πιστωτική σας κάρτα. Επομένως παρακαλείσθε να εισάγετε τις λεπτομέρειες σχετικά με την πληρωμή σας σε κάθε παραγγελία που πραγματοποιείτε σε μας.

    Το hobbytools.gr δεν θα ευθύνεται για τυχόν ζημιές ή απώλειες (άμεσες ή έμμεσες) που θα υφίσταται μέλος του οποίου ή κάρτα χρησιμοποιείται παράνομα ή χρησιμοποιείται με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο.

    Το hobbytools.gr δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιά που πιθανόν προκληθεί στον εξοπλισμό του υπολογιστή σας από ιούς, προγράμματα spyware, ή άλλα παρεμφερή κατά τη διάρκεια της σύνδεσης σας με την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε πρόγραμμα anti-virus, firewalls και ότι τα υπόλοιπα προγράμματα προστασίας του υπολογιστή σας είναι ενημερωμένα.

     

    Παράδοση των αγορών σας

    Κατά την παρούσα χρονική στιγμή, παραδίδουμε μόνο εντός της Ελληνικής Επικράτειας. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση που εισάγετε είναι σωστή. Μπορείτε να ελέγχετε την κατάσταση της παραγγελίας σας ανά πάσα στιγμή στις ενότητες "Λογαριασμός" και "Λίστα παραγγελιών (Ιστορικό)" αφού συνδεθείτε ως χρήστης στην ιστοσελίδα μας.
    Είναι προτιμότερο να εισάγετε μια διεύθυνση παραλαβής στην οποία κάποιος θα είναι παρών για να παραλάβει την παραγγελία σας κατά τη διάρκεια ωρών εργασίας, όπως για παράδειγμα στο χώρο εργασίας σας. Εάν δεν βρίσκεται κανείς εξουσιοδοτημένος να παραλάβει και να υπογράψει για την παραγγελία στoν τόπο παραλαβής, θα αφήνεται στο γραμματοκιβώτιο σας ένα σημείωμα ενημερώνοντας σας για τη μη ολοκληρωμένη παράδοση και για το πού θα μπορέσετε να παραλάβετε τα πακέτα. Σε περιπτώσεις που το δέμα θα επιστρέφεται το hobbytools.gr λόγω του ότι δεν παραλήφθηκε ή λόγω δήλωσης λανθασμένης διεύθυνσης, θα αποζημιώνουμε την τιμή αγοράς αλλά όχι τα έξοδα αποστολής.
    Εάν το προϊόν καταστραφεί κατά τη μεταφορά, παρακαλούμε ενημερώστε άμεσα το hobbytools.gr και εάν είναι δυνατόν στείλτε φωτογραφίες.

     

    Επιστροφές και Πολιτική Αποζημίωσης

    Ως μέλος της του hobbytools.gr έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε τα επιλεγμένα προϊόντα το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, εάν αλλάξατε γνώμη, το προϊόν δεν είναι στο σωστό μέγεθος, η επιλογή δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας ή εάν το προϊόν είναι λανθασμένο. Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος, θα πρέπει εντός επτά (7) ημερών από την παραλαβή του προϊόντος, να επικοινωνήσετε με το hobbytools.gr με τους παρακάτω τρόπους: τηλεφωνικά στο 2421095429, με Fax στο 801-11-95282 και με e-mail  στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στη συνέχεια να μας στείλετε αίτημα επιστροφής, συμπληρώνοντας το έντυπο επιστροφής που θα σας στείλουμε. Αφού ελέγξουμε το αίτημα επιστροφής θα σας στείλουμε ένα E-mail επιβεβαίωσης. Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στο hobbytools.gr μέσα σε 7 ημέρες από το E-mail επιβεβαίωσης και επιβαρύνεστε με το άμεσο κόστος επιστροφής του.

    Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντων, υποχρεούστε να τα παραδίδετε στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, άθικτα, σε άριστη κατάσταση, σφραγισμένα, πλήρη και χωρίς καμία φθορά και η συσκευασία τους να είναι αυτή που συνοδεύει κανονικά τα προϊόντα και σε άριστη κατάσταση. Θα παρακαλούσαμε τα προϊόντα να είναι μέσα σε ξεχωριστή συσκευασία για την προστασία τους κατά την μεταφορά προς εμάς. Σε άριστη κατάσταση θα πρέπει να είναι μαζί με τα επιστραφέντα προϊόντα, και όλα τα έγγραφα, τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής, υλικό marketing ή οποιοδήποτε άλλο υλικό προώθησης κλπ).
    Η επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχεί στα προϊόντα που επιστρέψατε, θα ολοκληρωθεί εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που το hobbytools.gr θα παραλάβει τα επιστραφέντα προϊόντα. Η επιστροφή μπορεί να γίνει είτε με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού σας, είτε με πίστωση της πιστωτικής σας κάρτας. Εάν γίνει με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού σας, θα πρέπει να τον γνωστοποιήσετε στο hobbytools.gr έγκαιρα και εγγράφως. Οι επιστροφές χρημάτων περιλαμβάνουν τυχόν έξοδα αποστολής που έχουν πληρωθεί την ώρα της αγοράς.

     

    Γραπτή Εγγύηση

    Το hobbytools.gr δεν παρέχει καμία εγγύηση ούτε για την ποιότητα, ούτε για την καταλληλότητα των πωλούμενων προϊόντων για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό, ούτε εγγυάται την ασφάλεια και την προστασία των χρηστών των προϊόντων αυτών και δεν φέρει καμία ευθύνη για ελαττωματικά προϊόντα ή/και αναληθή στοιχεία που αφορούν στα εμπορεύματα των προμηθευτών του και περιέχονται στην ιστοσελίδα της. Η σχετική ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τους επί μέρους προμηθευτές της.
    Επίσης, ορισμένα προϊόντα που διατίθενται μέσω του hobbytools.gr μπορούν να υποστηρίζονται μόνο από τον κατασκευαστή τους. Σε αυτή την περίπτωση, το προϊόν θα πωλείται με την εγγύηση του κατασκευαστή του. Γι’ αυτό τον λόγο, σας παρακαλούμε να επικοινωνείτε πρώτα με τον κατασκευαστή ή τον τοπικό διανομέα για θέματα που αφορούν το προϊόν. Εάν ο κατασκευαστής είναι αδύνατον να συμμορφωθεί, το hobbytools.gr θα επιστρέφει την τιμή αγοράς του συγκεκριμένου προϊόντος αλλά δεν θα έχει σύμφωνα με το νόμο καμία περαιτέρω υποχρέωση.

     

    Πνευματικά δικαιώματα

    Ολόκληρο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά των σημάτων, λογοτύπου, κειμένων, σχεδίων, γραφικών, φωτογραφιών, λογισμικού, παρεχόμενων υπηρεσιών και το σύνολο των συμφωνιών που τα αφορούν αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του hobbytools.gr και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, τροποποίηση, αλλοίωση, μεταγλώττιση, διαμόρφωση, μεταβίβαση, πώληση, αναδημοσίευση, αποστολής δεδομένων σε άλλο υπολογιστή (upload) με οποιοδήποτε τρόπο οποιασδήποτε πληροφορίας (στο σύνολό της, τμηματική ή περιληπτικά) αναπαραγωγή και αναμετάδοση του περιεχόμενου της ιστοσελίδας μας με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής τους στο Διαδίκτυο ή τη διάθεση των πληροφοριών στο Διαδίκτυο με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, χωρίς έγγραφη άδεια του hobbytools.gr. Η εμφάνισή του εν λόγω περιεχομένου στην ιστοσελίδα μας δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης του.

    Όλες οι επωνυμίες, ονόματα υπηρεσιών, και ονόματα συναλλαγών (συνολικά ονομαζόμενα «Επωνυμίες» είναι ιδιοκτησία του hobbytools.gr και άλλων αντίστοιχων ιδιοκτητών που έχουν χορηγήσει στο hobbytools.gr το δικαίωμα και την άδεια να χρησιμοποιούν τις συγκεκριμένες Επωνυμίες. Τα προϊόντα που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας και φέρουν σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη.
    Οποιαδήποτε από τις επωνυμίες ή λογότυπα δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται από άλλους για κανένα λόγο χωρίς συγκεκριμένη, προηγούμενη γραπτή άδεια. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτή την ιστοσελίδα πιθανόν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Δεν ευθυνόμαστε για τυπογραφικά, τεχνικά, ή περιγραφικά λάθη των παρουσιαζόμενων προϊόντων.

     

    Νομική Ευθύνη

    Το hobbytools.gr δεν φέρει ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά και ηθική βλάβη που προκύπτει από αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη παραγγελίας. Είστε ελεύθεροι να κάνετε χρήση της ιστοσελίδας hobbytools.gr σύμφωνα με τον Νόμο και τα χρηστά ήθη. Η ευθύνη για το περιεχόμενο των συναλλαγών ανήκει αποκλειστικά σε σας. Το hobbytools.gr δεν ασκεί κανένα είδος διόρθωσης ή παρέμβασης στα δεδομένα που μεταφέρετε, πέραν των ρητά αναφερομένων στο παρόν. Ζητάμε να συμπληρώνετε σωστά τα πεδία στις on-line φόρμες επικοινωνίας. Η χρήση της ιστοσελίδας hobbytools.gr υπόκειται στους Ελληνικούς και τους Διεθνείς νόμους και συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας με σκοπό να παραβιάσετε αυτούς τους νόμους.
    Επιπλέον, χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα hobbytools.gr, συμφωνείτε απόλυτα ότι η χρήση γίνεται με δική σας ευθύνη. Το hobbytools.gr κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσία υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές ή λάθη. Το hobbytools.gr δεν θα ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια εισοδήματος, απώλεια κερδών, απώλεια συμβολαίων ή για οποιαδήποτε έμμεση ή παρεπόμενη απώλεια ή ζημιά κάθε είδους είτε προκλήθηκε από παράνομες πράξεις (συμπεριλαμβανομένης αμέλειας), παραβίαση συμβολαίου ή άλλου είδους. Το μέγιστο συνολικό οφειλόμενο ποσό που θα σας δίνεται για κάθε προϊόν δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεπερνάει την αξία του προϊόντος τη στιγμή της αγοράς, και διατηρούμε το δικαίωμα να πληρώσουμε το συγκεκριμένο ποσό σε εσάς για την ικανοποίηση οποιασδήποτε αξίωσης έχετε απέναντι μας.

     

    Εξαίρεση υποχρέωσης για συνδέσμους τρίτων μερών

    Το hobbytools.gr μπορεί να αναφέρει στην ιστοσελίδα του ιστοσελίδες τρίτων στο Διαδίκτυο. Το hobbytools.gr δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν έχει καμία επιρροή στο σχέδιο και το περιεχόμενο των συνδεδεμένων σελίδων. Διαχωρίζουμε τη θέση μας και δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για τα περιεχόμενα καμίας από τις συνδεδεμένες σελίδες τρίτων μερών στο hobbytools.gr. Οποιαδήποτε αναφορά ή και link σε άλλο site, παρέχεται για την διευκόλυνσή σας και δεν ευθυνόμαστε για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται (διαφήμιση ή πώληση) στα site αυτά. Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές.

     

    Ισχύον Δίκαιο –Δικαιοδοσία

    Οι Όροι και Προϋποθέσεις του παρόντος συντάσσονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους του Ελληνικού κράτους και θα υπόκεινται στη δικαιοδοσία των Ελληνικών δικαστηρίων.

     

    Ανωτέρα Βία

    Το hobbytools.gr δεν ευθύνεται για παράβαση των παρόντων όρων οφειλόμενη σε λόγους ανωτέρας βίας, καθώς και για τυχόν καθυστερήσεις που θα προκληθούν από συνθήκες πέρα από τον έλεγχό της, όπως ενδεικτικά ακραία καιρικά φαινόμενα, σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαγιές, καταστάσεις ανάγκης, καταστροφές, απεργίες εντός της Ελληνικής Επικράτειας ή εκτός, πολέμους, τρομοκρατικές ενέργειες, μηχανικές βλάβες και γενικά, οποιοδήποτε περιστατικό δεν επιτρέπει τη σωστή εκτέλεση των παραγγελιών. Το hobbytools.gr θα προβεί στις δέουσες ενέργειες προκειμένου να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 2 μηνών, η παρούσα Σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση.

     

    Διάφορα

    Τυχόν ακυρότητα κάποιων όρων του παρόντος δεν επιφέρει ακυρότητα των υπολοίπων. Εάν οποιοδήποτε τμήμα της παρούσας Συμβάσεως αποδειχθεί άκυρο ή ανεφάρμοστο με απόφαση δικαστηρίου ή άλλης αρχής, στο σύνολο του ή κατά ένα μέρος του, η υπόλοιπη Σύμβαση θα συνεχίσει να ισχύει. Το hobbytools.gr δύναται να συνάψει συμφωνία για την ανάθεση των υποχρεώσεών της σε κατάλληλο τρίτο πρόσωπο. Σε αντίθετη περίπτωση, κανένα μέρος δεν θα δικαιούται να εκχωρήσει ή μεταβιβάσει τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις του. Η μη ενάσκηση από το hobbytools.gr των εκ των παρόντων όρων δικαιωμάτων του δεν συνεπάγεται τη παραίτησή της από τα δικαιώματα αυτά.

     

    Τροποποίηση κι Ενημέρωση για τυχόν Αλλαγές

    Το hobbytools.gr μπορεί να επεξεργαστεί την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σύμφωνα με τη διακριτική του ευχέρεια λόγω αλλαγών στην Διαδικτυακή τεχνολογία ή στην εφαρμοσμένη νομοθεσία. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε αυτήν την Πολιτική Προστασίας κατά διαστήματα για τυχόν αλλαγές.

     

    Επικοινωνία

    Για κάθε διευκρίνηση σχετική με την το hobbytools.gr και τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας της, τα μέλη οι χρήστες μπορούν να απευθύνονται μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω τηλεφώνου στο 24210-95429, Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 έως 16:00.